www.langedrag.no/aktiviteter/familieleir-2016Bilde av forside

[Bildetekst]

En travel tid

Sommeren på Langedrag byr på mange aktiviteter for store og små! På gården yrer det av liv og mange tar turen til gården for å få nærkontakt med alle våre dyr.

I uke 25 - 33 arrangerer vi rideleir, familieleir, besteforeldre - barnebarnleir og mulighet for vanlig overnatting. I tillegg arrangerer vi våre populære seterdager hvor vi tar med hele geiteflokken til fjells, lager ost, kullstifter, lager melkekaker og forteller seterhistorier. Dette er et dagsprogram som gleder både store og små.

På gården kan du ri, kjøre med hest og vogn, gå vår natursti og prøve deg på våre selvgående aktiviteter som å huske, gå på stylter, vippe, sammenligne deg med dyrene gjennom flere forskjellige øvelser og mye mer.

I nærheten av gården har vi fiskevann. Ved å løse fiskekort, kan du se om storørreten biter. Det er merkede turistløyper innover i fjellet og fjellområdene Norefjell og Eggedalsfjella kan by på fantastiske naturopplevelser. Fra Langedrag kan du gå innover fjellet, over gamle setervoller som vitner om bygdefolkets seterdrift, og ta veien opp til Skridunatten. Her kan du se Gaustadtoppen, Hallingskarvet, Hardangerjøkulen, Hemsedalsfjella og langt i nord; noen av Jotunheimens topper. Dette er en panoramautsikt av de sjeldne som har tatt pusten fra mang en fjellvandrer.