Hundeparkering

Bilde av DSC_0066

Hundeparkering og hunder i parken

Det er dessverre ikke lov å ha med hunder inn i parken. Hunder må i hovedsak være i bilene under besøket, men vi en liten hundeparkering med 4 hundegårder.

Det er begrenset tilgang på løpegårder og løpegårdene kan dessverre ikke forhåndsbestilles. Oppbevaring av hundene må skje på eget ansvar. Hundeeier må først varsle butikken dersom hunder skal benytte hundegårdene og legge igjen navn og telefonnummer samt få en kodelås til døren.

Det er ikke tillatt å binde hunder utenfor biler eller parkens området forøvrig. Dyr går løse (geit, ku, kaniner etc) og kan skade / kan bli skadet av hundene.

Det er ikke tak over hundegårdene, me to av de har et lite hundehus.

Hunder og skiturister:
Mange skiturister benytter seg av de flotte løypene og løypenettverket som er tilknyttet Langedrag. Det er dessverre ikke tillatt å ha hunden inne på tunet / området. Vi henviser derfor til løpegårdene nede ved garageanlegget ved p-plassen.

Hunder og overnatting:

Mange kontakter oss med spørsmål om overnatting med hund. Dessverre er det ikke mulig å ha hunden inne i parken - ei heller på rommene.
Det finnes hundepensjonat i Gol (www.gol-dyrepensjonat.no) tlf: 976 68 610 og i Nesbyen (www.flotendyrepensjonat.no) tlf: 997 04 106.