Overnatting på Langedrag!

Av Ekt Langedrag Naturpark | 08.03.2012 11:01

 


 

Bilde av DSC_0032 - kaninMange barn koser seg med gårdens kaniner!

DSC01224 for web
Rustikke soverom og kafe!

DSC01223 for web
 

Overnatting på Langedrag

Vi har åpent for overnatting hver dag hele året. Her kan du være med på flere av våre aktiviteter på gården. Om du ønsker en fredfull tur alene i våre vakre fjell, finnes flott og mektig ski- og turterreng hvor turen starter på 1000 moh.

Rommene

Vi har koselige rom med køyesenger og alle rom har vask. Det er 1, 2, 3 og 4-mannsrom med dusj og toalett på gangen, men vi har også noen rom med bad. Opphold er inkludert helpensjon. Sengetøy er ikke inkludert i prisen.

Opplevelsen

I løpet av en weekend på Langedrag får man være med på alt som skjer på gården. Det kan være fjøsstell med geitemelking, man kan være med på omvisninger og barna får delta på runderidning eller voltige. Ellers går alle dyra ute og de fleste setter pris på klapp og kos. Særlig er geitekillingene, som blir født i februar,  selskapssyke og glade for oppmerksomhet. Det kan også være verd å ta en tur i det fine fjellterrenget som Langedrag er en del av.

Dagsprogram

Helgen på Langedrag starter med middag fredag kl. 17.30 - 19:30. Etterpå er det en liten orientering til gjestene og informasjon om hva som skal skje i helga. Lørdag serveres frokosten kl. 09.00. Da smører vi også nistepakke som vi kan ha til lunsj. Middagen på lørdag serveres vanligvis kl. 17:30. Søndag er det frokost igjen kl. 08.30, med smøring av nistepakke.
Det er ikke lov å nyte medbrakt alkohol på Langedrag!
Du kan bruke eget sengetøy, eller leie sengetøy og hånkle her på Langedrag. Dyne og pute er på stedet.   

Inkludert i overnattingsprisen får du gratis inngang i parken, guiding / omvisning, være med inn til elg, reinsdyr og fjellrev, delta på morgenstell av dyrene , 3 måltider (frokost, matpakke-lunsj og tre-retters middag, fri tilgang på kaffe/te) og historiefortelling foran peisen.