Rideleir 2016

Av Langedrag Naturpark | 05.01.2016 14:29
sprang

rideleir-3

Voltige

mattis og mathilde trav

Ronja med ung jente

DSC_0016

gaupe pinsen 035-001

_DSC0047

Tunet, fra NorPhoto, sett på Robin Strand for web

 


Rideleir oversikt for 2016.

 Rideleir i vinterferien: uke 7, 8 og 9.
 Rideleir i sommerferien: uke 25, 26, 27, 28, 29, 32 og 33
 Rideleir i høstferien uke 40, vil ha feltritt som tema. 

 

Uke 25 vil det være rideleir med fokus på fjordhesten. Rideleiren vil vare fra tirsdag til søndag og elevene blir med på å arrangere og trene frem til et show i anledning fjorhestens dag den 25. juni. 

Det vil også arrangeres rideleirweekender i 2016.  Les mer her:...

Vi legger vekt på å gi elevene kunnskap og ferdighetstrening i ridning og håndtering av hest basert på forståelsen av hestens natur. Baneridning, elementær ridelære, sprang og dressur, tur og terrengridning i området rundt gården, voltige/turn på hesteryggen og gymkhana. Vi deler inn i ridegrupper etter deltakernes individuelle nivå. 

På Langedrag tilbyr vi gode ridemuligheter i skog og fjellterreng i tillegg til stedets ridebane. Erfarne instruktører legger vekt på faglig kompetanse i et trygt sosialt miljø. Vi har drevet rideleir fra 1981, og siden 1964 har Edvin Kjell Thorson drevet Ekeberg rideskole i Oslo. 

Andre aktiviteter: 
Seterturer med geitene, takkesteking og historiefortelling. Kos og stell med våre mange husdyr. Besøk hos fjellrevene og opplevelse av ulv, elg, moskus og gaupe på nært hold!

Pris 2016:

Kurset koster kr 4.900 per uke per person, hvorav kr 1000 betales på forskudd. Det gis 10% søskenrabatt. Prisen inkluderer full pensjon. Påmeldingen er bindende og forskuddsbeløpet betales ikke tilbake. Vi sender bekreftelse på plass og bankgiro for innbetaling.

Dersom en får problemer med å sende påmeldingsskjemaet, send oss opplysningene på mail post@langedrag.no

Alder:

Anbefalt alder fra 9 til 17 år. 
Kurset starter søndag kl. 19.00 og avsluttes fredag kl. 17.00. Innkvartering søndag fra kl. 16.00

Utstyr du bør ha med:

Ryggsekk, sovepose, putevar og laken, arbeidsklær til dyrestell, tykk genser, tykke sokker, lue, skjerf, ull-stillongs, ulltrøye, vindtøy, regntøy, ridesko med hæl, gummistøvler, joggesko, toalettsaker og lebepomade med solfaktor. Alt tøy må være merket! På sommerleirene vil du
få muligheten til å ta rideknappen (kr. 50). Det er påbudt med ridehjelm. Har du ikke hjelm selv, har vi til utleie for kr 50 per uke. (kryss av på bestillingsskjemaet.)

Prosedyre ved påmelding på rideleiren:

Påmelding sendes til post@langedrag.no , hvoretter du vil motta et påmeldingsskjema til utfylling som igjen sendes oss, enter per post eller på mail.

NB! Dersom påmeldingssum ikke betales innen fristen, går tilbudet om rideleir videre til nestemann på listen. Dersom det er stor pågang vil de som melder seg først få tilbud om plass først. 
  
  
Telefon: 32 74 25 50 
E-post: post@langedrag.no

Vi ønsker velkommen til en opplevelse som setter spor. 
c43bd1cdb56ac0ca0f813878a5abbe47
Den påmeldte
Kontaktinformasjon
Foresatte
  • Tillatelser:

  • Fototillatelse gir Langedrag mulighet til å ta bilder av ditt barn under de ulike aktivitetene. Bildene vil kunne bli brukt i markedsføringssammenheng, f.eks brosjyrer og nettsiden vår.