Langedrag naturpark

Langedrag naturpark

Hvordan reise til Langedrag

Langedrag Naturpark A/S ligger mellom Numedal og Hallingdal, ikke langt fra Nesbyen og Geilo. På denne siden vil du få tips om hvordan du finner frem til oss:

image003


Se kart her: maps.google.no/
og her       :
Kart og veibeskrivelse

Adkomst fra Kongsberg : Følg Riksvei 40 nordover til Rødberg. Ta av til høyre i Rødberg sentrum, rett etter at broen over Numedalslågen er passert. Følg veien opp til Tunhovddammen, og videre deretter ca. 15 km til avkjøringsskiltet til Langedrag.

Adkomst fra Nesbyen : Følg Riksvei 7 til Nesbyen, ta av mot Nesbyen sentrum, og fortsett rett frem i rundkjøringen ved Esso. Følg Rukkedalsveien oppover dalen, og følg skiltene frem til oss.

Adkomst fra Bergen : Følg riksvei 7 til Geilo, og ta av mot Skurdalen over Kikut. Vel nede i Skurdalen er det noen få kilometer før første avkjøring. Ta av til venstre mot Tunhovd, og følg skiltene til Langedrag.

Vegbeskrivelse fra Trondheim, Gudbrandsdalen : Om sommeren, kjør Valdresflya til Fagernes, og ta av mot Gol. I Gol følg Riksvei 7 SYDOVER til Nesbyen, ta av mot Nesbyen sentrum, og fortsett rett frem i rundkjøringen ved Esso. Følg Rukkedalsveien oppover dalen, og følg skiltene frem til oss.
Om vinteren: følg E 6 til Vingrom, og følg skiltene til Fagernes. Ta av mot Gol. I Gol, følg Riksvei 7 SYDOVER til Nesbyen, ta av mot Nesbyen sentrum, og fortsett rett frem i rundkjøringen ved Esso. Følg Rukkedalsveien oppover dalen, og følg skiltene frem til oss.

 GPS - koordinatorer:

Desimalkoordinater:  60,45722 grader N og 8,88972 grader Ø.
Når du bruker GPS, så pass på at du kommer til Langedrag Naturpark i Tunhovd / Nesbyen. Flere av våre kunder har havnet på Langedrag camping i Valdres.

Offentlig transport:
Hvis du ikke har bil, kan du komme til Nesbyen med tog eller buss. Fra Nesbyen er det ca. 3 mil til Langedrag og for å komme frem til oss, må man benytte taxi.

Det går buss til Rødberg og fra Rødberg til Langedrag er det ca. 3 mil. Fra Rødberg må du ta taxi for å komme til oss.