Leir/Kurs

Sommerbilde av Langedrag gård

Sommerbilde av Langedrag
Kanotur to
DSC_0044_DSC6683tom gaupe-0026 (2) web

 


Leirer

I ferier og en del helger lager vi til ulike leiropphold. Det er en skreddersydd pakke med en rekke av våre aktiviteter rettet mot en målgruppe eller noen av aktivitetene.

Rideleir

Passer for barn og unge som er interessert i hest. Egner seg både for øvede og nybegynnere. Om sommeren trener man frem mot å kunne ta rideknappen i slutten av uka. Rideleiren i høstferien har mer fokus rettet mot å etterhvert å kunne hoppe hinder ute i terrenget. Mens rideleiren i vinterferien vil ha noe fokus på lek og moro med hest samt noe kjøring.

Aktivitetsleir

Passer for barn og unge som er glade i dyr og friluftsaktiviteter. Her får man ta del i stell av de ulike dyra, ridning på bane og tur, moro i klatre skogen og en rekke friluftsaktiviteter og turer.

Familieleir

Passer for familier med barn som ønsker et ukes opphold med dyr og natur tett på.  Her får du prøve deg på mange av våre aktiviteter, og veldig veldig mye mer.

Besteforeldre- og barnebarnleir

Dette er en familieleir hvor besteforeldre kan ta med sine barnebarn og gi dem et ukes opphold som de seint vil glemme. Mer info finner du under familieleir.


Kurs

Langedrag er et fint sted for å kunne arrangere en rekke kurs. Her er det mulighet for overnatting med full pensjon, lokale med prosjektor, en rekke sosialiserte dyrearter og en fantastisk natur. Dette vil kunne være den perfekte arena for mange ulike typer kurs. I tillegg tilbyr Langedrag en rekke aktiviteter som kursdeltakerne kan kunne ta del i utenom.


Natur og Foto er en aktør som arrangerer kurs på Langedrag flere ganger i året. Her kan man lære og ta bilder samtidig som man får komme inn til blant annet de store rovdyren og få dem på veldig nært hold. For mer info se fane øverst på siden her.

<script>

  (function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){

  (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o),

  m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m)

  })(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga');


  ga('create', 'UA-73838622-1', 'auto');

  ga('send', 'pageview');


 

</script>