Feiring av merkedager på Langedrag


 Langedrag Naturpark kan gi deg en helt spesiell ramme for feiring av en helt spesiell dag!

Her kan du feire både store og små merkedager. La dine drømmer gå i oppfyllelse!

 

Naturskjønne omgivelser. Rustikke vakre lokaler. Kortreist tradisjonell norsk mat. Muligheter for tilrettelegging nettopp for deg og dine ønsker! Aktiviteter utenom det vanlige!

Ta kontakt så kan vi sammen planlegge en feiring som setter spor!

 

Drømmebryllup på Langedrag

IMG_9404 (2)

Alle hestejenters drøm er vel å få komme ridende til alters. Med en fantastisk utsikt over de syv blåner og med vinden som blåser friskt igjennom håret galopperer den vakre bruden bortover. Gjestene og den kommende ektemannen venter spent på et vakkert utsiktspunkt som er rammen for "kirken" de to skal vies i. En magisk musikk spilles ide hun kommer til syne...det går frysninger igjennom forsamlingen og tårene triller når prinsessa kommer dansende på den vakre hesten.

Hennes far tar imot og sammen går de opp den røde løperen frem til det vakre alteret hvor hun overgis til sin ektemann. Her gir de hverandres "JA" og nyter den magiske stemningen og naturen.

 


 

 

IMG_9568

IMG_9598


IMG_9757 (2)
IMG_9780

Etter vielsen kommer en staspyntet gammel Victoriatrille til syne, trukket av seks vakre fjordinger. Det nygifte paret gratuleres av gjestene før de og forloverne stiger opp i vognen og kjører avgårde. Bak vognen kommer vakre toner fra en Hardingfele og brudefølget følger deretter 

 

 

 

 

 

IMG_9847
Langedrag har en gjennomført rustikk stil med grove vakre bygninger som passer inn i naturen her. Det er rom for mange gjester både til middag, fest og overnatting.
IMG_0045

Til middag var det samlet rundt 100 voksne gjester i den vakre peisestua. Med kjøtt fra gården og ellers lokale råvarer satt sammen ble det en fortreffelig middag. Effektive servitører sørget hele tiden for at gjestene hadde det de trengte på både tallerken og i glass.

Etter middagen ble det åpnet bar og et lokalt band var på plass. Det ble dans og moro, kaker og kaffe. De fleste sov på huset så man kunne trekke seg tilbake når man ønsket, men brudeparet og mange med holdt dansefoten gående til hanen gol og sola kom opp
IMG_0092


En helg fylt med mange opplevelser.

 

Gjestene ankom Langedrag Naturpark fredags ettermiddag/kveld. Etter litt innlosjering og skifting var de klare for en tur opp til Langedrags setra som ligger 1,5km fra gården. Været var ikke helt slik som bestilt, men det skremte ingen. Brudefolket tok hver sin hest og red til seters. Gjestene kunne enten få kjøre hest og vogn eller de tok beina fatt.
IMG_8748

 
 IMG_8621 (2)

Plutselig stoppet regnet og frem skinte sola og to flotte regnbuer laget en ramme om setra.

IMG_8689


Både folk og dyr koste seg, og når regnet plasket ned igjen var det utrolig hvor mange seterbua rommet.IMG_8837 IMG_8783

 

Fakta:

 

 

·         Brudekjolen hadde Marie lånt av en god venninne, Live Skinnes, som også var fotograf.

 

·         Brudgommen, Nils, var iført sin Romeriks bunad

 

·         Vielsen og festen foregikk på Langedrag Naturpark som ligger øverst i Numedal