Seterdag på Langedrag

Av Langedrag Naturpark | 02.08.2010 15:12

Det arrangeres seterdager på Langedrag hver torsdag og søndag hele sommeren.


Visste du at...

...vi lager både brun og hvit geitost på gården?

Bilde av de tre bukkene bruse De tre Bukkene Bruse

En dag på Langedrags setra

 

Hver torsdag og søndag i sommer skal vi på Langedragssetra hvor vi har en ledet aktivitet som vi tilbyr våre dagsgjester.


Du er med på 4 timers aktivitet der nærkontakt med dyr og natur står sentralt. Seterdagen starter kl. 10 med en 1,5 km spasertur til fjells. Vi prøver oss som gjetere da geiteflokken og noen andre av gårdens husdyr skal til seters "for å gjøre seg fete".


- På setra får unge og gamle muligheten til å spikke kullstifter, se hvordan man lager hvit geitost, steke sine egne melkelapper og smake på Langedrags einerlåg. Gjennom seteraktiviteter, kos med dyrene og seterfortellinger er altså dette en gyllen anledning til å få en smak av seterlivet.

Turen til seters går i ulendt terreng og det vil da være nødvendig med godt skotøy. På seteren er det mulighet til å sitte inne, men en del av aktivitetene foregår ute i det fri. Kle dere derfor godt og husk at Langedrag ligger, 1000 m.o.h, oppe i fjellet. Minimum antall deltagere for gjennomføring av seterdager er 15 personer og maksimum antall er 45 personer. Dersom en seterdag blir avlyst på grunn av for få deltagere vil vi kontakte deg. Dersom det er for mange påmeldte vil de første 45 få plassene.

Ta med familien til en opplevelsesfylt og "annerledes" dag på fjellet.

Når du kommer til Langedrag betaler du i butikken og vil så bli henvist til oppmøtested på tunet.

Pris:
Kr 180 per person + inngangsbillett i parken.
Dagsbesøkere betaler vanlig inngangsbillett i tillegg.
Barn under 3 år: gratis.
Kontakt oss for mer info og påmelding