Privat ridetime

Av Langedrag Naturpark | 16.01.2014 23:03

 
















 




 



DSC_0205 web

Bilde (1)
DSC_0585 kopi web

Hekla+Marie, sprang
hedda og vera 5
Tunet, fra NorPhoto, sett på Robin Strand for web
Lea+Merkur redigert

mattis og mathilde trav

Har du lyst til å lære deg å ri, friske opp gamle rideferdigheter eller ta en ridetime på ditt nivå?  Da har du muligheten nå!

 Ridelærer er Marie Thorson Østby Natten.

Marie har vokst opp her på stedet og har en bred erfaring med hest. Hun er utdannet ridelærer 3 fra Norsk Hestesenter og rir på middels nivå.

Hestene her på stedet er veldig snille og utdannes av Marie.

Tidspunkt for ridetimene avtales med Marie direkte og vi tilpasser oss deres ønsker så godt vi kan. Ridetimene varer en time.

Priser per person:
Time med 1 elev                             450kr
Time med 2 elever                          350kr
Time med 3 elever eller flere         300kr

Dette er Marie Thorson Østby Natten:

Marie har nå flyttet hjem igjen og jobber her på Langedrag.

Marie har mer eller mindre vokst opp på Langedrag og har derfor fått med seg en bred erfaring med dyr. Det er særlig hest hun har hatt en ekstra lidenskap for. Gjennom årene har hun fått en bred erfaring når det gjelder trening av hest innenfor kjøring og ridning. Særlig unghester har hun jobbet mye med. 

Årene hun nå har bodd borte har hun brukt på studier for å lære enda mer rundt dyr, natur og særlig hest.

 

Hun har studert på Universitet for Miljø- og Biovitenskap (UMB) på Ås. Der studerte hun naturforvaltning og økologi på bachlernivå og ernæring og treningsfysiologi hos hest på masternivå. 

 

I tillegg til studiene på UMB har hun en hovslagerutdannelse og ridelærer 3 utdannelse fra Norsk Hestesenter, Starum.

 

Ridelærerutdannelsen startet Marie i 2009, og tok ferdig det høyeste trinnet høsten 2012. I løpet av årene har hun jobbet på flere rideskoler og undervist private ryttere. På Sørum Fritidsgård hadde hun undervisning for terapirytterne i tillegg til de vanlige ridetimene. En av elevene der har hun undervist privat ved siden av og hun er nå tatt ut i satsningsgruppen for FH ryttere.

 


Marie har startet middels nivå i dressur og 1.20 sprang. Oppover til heimgården Natten har hun nå også tatt med seg ridehesten sin som hun konkurrerer med for å opprettholde nivået.

 

Her på Langedrag ønsker Marie å få i gang mer aktivitet rundt hestene og de andre dyrene. Hun er i full gang med utdanningen av hestene og tar gjerne imot elver på alle nivåer. Fjordingen er en fantastisk stødig og snill hest i tillegg til at den kan være morsom innen både dressur, sprang og kjøring på lett nivå. Dette gir mulighet til å kunne ha et bredt tilbud til være besøkende, både funksjonsfriske og funksjonshemmede.