Leirledere til sommeren 2016

Av Langedrag Naturpark | 11.01.2016 11:14
Bilde av Bildemal_introside_liggende

 

Leirledere for aktivitetsleir og familieleir:

AKTIVITETSLEIRLEDER
(vi har leir i uke 30 og 31)

To uker om sommeren har vi aktivitetsuker som inneholder mye mer enn bare hest. Her blir det setertur, topptur i flott fjellterreng, besøk hos fjellrev, elg og mange andre av gårdens dyr. Daglig stell av geiter, hester og andre dyr i stall og fjøs. Hester og ridning er også viktige aktiviteter, da det blir ridning hver dag med både baneridning og turer i fjellet.

Stilling som aktivitetsleirleder:
Du vil sammen med en annen aktivitetleirleder ha ansvar for leiren. Arbeidet vil i hovedsak være å kunne gi rideinstruksjon på bane og på tur, følge til seters, lede toppturer i fjellet, lede elevene i stall og fjøsstell og ledelse av andre aktiviteter. Du vil også ha det sosiale ansvaret for barna sammen med andre ledere på stedet.

For å søke på stilling må du være 18 år eller eldre, ha erfaring med barn og god frilufts og hestekunnskap. Som aktivitetsleder har du bolig på stedet.

Langedrag Naturpark AS
v/ Anne Grete Lindvik, 3544 Tunhovd
E-post: dyreansvarlig@langedrag.no
 
Søknadsfrist 20. mars 2016

FAMILIELEIR ASSISTENT
(vi har leir i uke 26-28 og uke 31-32)

Stilling som familieleirassistent:

For stillingen som familieleirassistent vil arbeidsoppgavene i hovedsak være å assistere familieleirlederen i alle aktiviteter, gjøre klart og forbrede de ulike aktivitetene.

Familieleir er et 5 dagers tilbud for besteforeldre, tanter og onkler, foreldre eller andre som ønsker å ta med seg barn og oppleve noe sammen. På familieleiren får man kunnskaper, opplevelser og nærhet med dyr og natur. Deltakerne får ta del i livet på gården, innblikk i seterlivet, fjelltur samt ride- og kjøreopplevelser. På våre internettsider finner du for øvrig presentasjon av familieleiren og dens aktiviteter.

Erfaringer blant dyr og spesielt hest er nyttig. Tidligere kunnskaper om, og erfaring med ysting, kullstiftbrenning, plantefarging og generell friluftsliv kan komme godt med. Du må være glad i å omgås barn, dyr og natur.

Skulle noen av disse stillingene være av interesse, tror vi at vi kan tilby en spennende og sosial arbeidsplass, blant et mangfold av to- og firbente.

Send søknad merket med adressen under. Personlig brev, CV, og bilde er ønskelig. Det er også ønskelig at søknaden inneholder opplysninger om hvilke uker du er tilgjengelig til å jobbe.

Kun ikke-røykere er aktuelle i stillingene.

Langedrag Naturpark AS
v/ Anne Grete Lindvik, 3544 Tunhovd
E-post: dyreansvarlig@langedrag.no
 
Søknadsfrist 20. mars 2016