Ledige stillinger på Langedrag

Av Langedrag Naturpark | 15.06.2011 14:16

Ledige stillinger:

Vi har ledige stillinger som vertskapsansvarlig, assisterende dyreansvarlig og vaktmester!
 
Bilde av de tre bukkene bruse Kunne du tenke deg å jobbe i fjellet? En stab på 23 personer og en dyrepark med 300 dyr venter på nye kollegaer.

Bilde av Kanotur to

















Bilde av DSC_0362

















Bilde av fjording 2 for web

















Bilde av Raadyr

















Bilde av 080601_Elgva_og_kalv

















 

E.K.T. Langedrag Naturpark / fjellgård / leirskole ligger 1000 m.o.h. med utsikt over fjorder og fjell mellom Hallingdal og Numedal. Byggingen av gården startet i 1978. Sammen med sin familie, ønsket Eva og Edvin Thorson å virkeliggjøre sin drøm om et fristed for mennesker og dyr.

”Naturen er vår beste læremester ” er grunnfilosofien for stedets drift.

På gården er det nå 20 forskjellige dyr og fugler fordelt på ca. 300 individer. Her finnes elg, ulv, fjellrev, gaupe, geiter, hest og en rekke andre arter. Antallet varierer med årstiden.
I alle skoleårets uker er det leirskoledrift som preger stedet. I sommerferien arrangeres det rideleir og familieleir, og i helger og ferier er stedet også et attraktivt besøks- og overnattingssted.

Langedrag er i dag en av Norges 50. største attraksjoner med et besøksantall på ca 70 000 mennesker i året. Vårt mål er å gi alle våre besøkende unike opplevelser med dyr og natur, ”opplevelser som setter spor 
 som kan føre til en bredere forståelse for det økologiske samspill.

For å betjene denne driften har vi i dag til sammen 23 ansatte som dekker til sammen 18 årsverk. Mange av disse er bosatt i bygda Tunhovd som ligger ca. 7 km fra Langedrag. Syv personer bor i dag på gården.

Langedrag er under stadig utvikling og for å supplere og komplettere bemanningen, har vi omorganisert internt slik at vi i dag trenger nye personer i arbeidsområdene innen vertskap, assisterende dyreansvar og vaktmester.

Stillingsprosenten innenfor de ulike arbeidsområdene er ikke fastlåst og kan eventuelt kombineres.

Vertskapsansvarlig
Stillingen inneholder følgende arbeidsområder:

  • Ansvar for stedets gjester. Sørge for at alle våre gjester til en hver tid har det best mulig fra de kommer til de drar.
  • Skape et hjemmekoselig gårdsmiljø. Gården inneholder mange bygninger som skal fremstå rene, ryddiggjort og med et hjemmekoselig miljø med fyr i peiser og et interiør som formidler stedets verdigrunnlag.
  • Utvikle matkonseptet. God, sunn og særpreget mat skal være et kjennemerke for Langedrag.  Dette vil være vertskapets ansvar.
  • Personalansvar for kjøkkenavdelingen og sommeransatte. Under vertskapsansvar følger fem pliktoppfyllende damer som via vaktlister skal bemanne kjøkken og renhold gjennom året.
  • Planlegging, avvikling og utvikling av aktiviteter, overnatting og leirer.  Dette skjer i samarbeid med vår dyreavdeling og administrasjon, og vil være et kontinuerlig samarbeid for fremdrift og utvikling av stedets generelle egenart.

Vertskap er en av stedes viktigste og mest synlige stillinger, og det er derfor viktig at søker er utadvendt og har evnen til å registre ansatte og gjestenes behov på en god måte. Stillingen krever orden og struktur, og gode organisatoriske evner.

Vi ønsker en person som har kompetanse som kan løfte Langedrag fremover og være med å bringe oss videre i ønsket retning og utfylle det teamet vi allerede er. Ønsket kvalifikasjoner og interesser er innen mat / matkultur, hotell / restaurantdrift, personalhåndtering eller annen relevant erfaring. Søker kan med fordel ha evner som kan dekke vaktmesterfunksjoner på stedet. Erfaring og glede av dyr og friluftsliv er ønskelig.

Assisterende dyreansvarlig.

Som assisterende dyreansvarlig vil søkeren ha daglig omgang med gårdens dyr av alle slag og jobbe tett sammen med gårdens dyreansvarlig. Stillingen innehar følgende arbeidsoppgaver:

·         Delta i daglig stell og aktiviteter

·         Medansvar for gårdens praktikanter og sommeransatte, arbeidsukelever med mer

·         Planlegging og gjennomføring av gårdens forskjellige program som guiding, rideturer, seteraktiviteter mm

·         Planlegging og gjennomføring av interne arbeidsrutiner og arbeidsplaner.

·         Samarbeid med leirskolen

·         Det vil være en forutsetning / fordel at søker bor på gården

Dyreavdelingen består i dag av Anne Grete som avdelingens leder, samt til en hver tid minst fire praktikanter. Dyreavdelingen drives i nært samarbeid med daglig leder. Søkere med hesteerfaring oppfordres til å søke. Søker kan med fordel ha evner som dekker vaktmesterfunksjoner på stedet.

Vaktmester:

Med dagens bygningsmasse og mengde innhegninger har Langedrag et stort vedlikeholdsbehov.

Vi trenger en person med et kritisk blikk til stedets behov for daglige mindre akutte behov av teknisk art. Dette innebefatter alt fra bytte av lyspærer og mindre snekkerarbeidet til rydding av utearealer. Stillingen vil ha et nært samarbeid med stedets vertskap - og dyreavdelingen. Vi ønsker en allsidig, praktisk og nevenyttig person, erfaring fra lignende stilling vil være en fordel.

Søknaden sendes til:

post@langedrag.no (merk emnefeltet med "søknad")

eller

Langedrag Naturpark, Tunhovd, 3540 Nesbyen
Merk konvolutten med: "søknad"